Hát igen, aki nem szeret mindennap főzni (mint pl én), annak nagyon jól jön az ebédrendelés. Illetve jönne, ha feltüntetnék, hogy miben van tej! De nemhogy nem tüntetik fel, hanem egy csomóan még morcosan le is pattintottak, hogy mit jövök én nekik allergiával, ők közétkeztetéssel foglalkoznak. Hát velem már nem foglalkoznak, ennyit az “ügyfélszolgálat”-ról.

Eddig három olyan ebédkiszállító céget találtam, ami megfelelt igényeinknek:

1. VegaFOOD

Vegetáriánus és vegán étrend, erős indiai beütéssel. Az egyetlen olyan on-line rendelő rendszer, ahol a menünél ki lehet szűrni a különböző nem kívánatos összetevőket, így a tejet is. Ez nagyon hasznos!
Viszont az ételtől magától nem voltam annyira elragadtatva, mondjuk nekem mint húsevőnek nehéz volt átállni egy vegán étrendre. Egy kicsit minden túl kókuszos volt nekem. Davidnek viszont nagyon ízlett, és mindenevő kisebbik lányunk is szívesen falatozott. Nagyobbik lányunk, más nevén Borsószem Királykisasszony, általában felhúzta rá az orrát, kivéve a mindenféle sült tallérokra, azokat megette. Úgyhogy összességében végülis a családból mindenki talált valami fogára valót benne. :)
(Akiknek a lapjáról nem tudtam logót leszedni, magukra vessenek…) Vegán ebéd házhozszállítás. Igazából őket még nem próbáltam, de a menüt nézegetve talán közelebb áll az én ízvilágomhoz, mint a VegaFood (pedig szeretem az indiait, tényleg). Ha Ti igen, akkor bátran írjatok a kommentekbe, hogy milyen volt!

Na ők nem vegák, viszont voltak olyan kedvesek a telefonon keresztül mindig nagyon segítőkészen megmondták nekem, hogy miben van tej, és miben nincs. Ezért kapnak egy hatalmas nagy pirospontot, és ezt az ingyen reklámot. :) Maga a kaja sem rossz, csak ha a tejet kivonjuk, azt vettem észre, a rántott/sült húsokon kívül nem sok minden maradt. Így egy idő után kicsit unalmas lett.